Téma: tenisz |
|
|
|
mandala |
|
Pedig, az elsőben még az elején rögtön "visszavette" az elvesztett adogatását. Aszem, az volt a döntő, hogy a sajátjait nem tudta jól játszani. (No, persze, általában ez szokott lenni a vesztes játékos esetén ) |
|
mandala |
|
Hát, Zvonareva már erős volt, sajnos........... Nem baj, azér' szép volt, hajrá Ági!!
19.08. 19:00 Vége Szávay Á. (Hun) 0 3 3 Zvonareva V. (Rus) 2 6 6
|
|
Rendes Kis |
|
Hühh, gratula ! (6:7 után sokáig semmi: már aggódtam ! )
|
|
mandala |
|
hüüüü 18.08. Vége Wickmayer Y. (Bel) 1 77 3 4 Szávay Á. (Hun) 2 65 6 6
|
|
mandala |
|
Na nemá'! Holnap (ma) : 19.08. 17:00 Szávay Á. (Hun) - Zvonareva V. (Rus)
|
|
|
mandala |
|
6:6 Hajrá, Ági, hajrá, Ági, hajará, Ágiiiii
|
|
|
mandala |
|
5:4 Ági adogat!! Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
mandala |
|
Ági go, go, go!
Wickmayer Y. (Bel) 0 2 Szávay Á. (Hun) 0 4 ............................................................. |
|
|
mandala |
|
17.08. 18:15 Vége Szávay Á. (Hun) 2 6 4 7(7) Dulko G. (Arg)_ 1 4 6 6(3)
|
|
mandala |
|
6:5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ági adogat.................................................... |
|
mandala |
|
jajj, 5:5 Küzdenek, mint az anyatigrisek...
|
|
mandala |
|
5:4 !!! Ági adogat. Go, go, Goooooooooooooooooooooooooooooooooooo hujj, hujj, hajráááááááááá
|
|
mandala |
|
hü nehéz nehéz 4:4 HJARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
mandala |
|
4:3 rá rá hajrááááááááááááááá
|
|
mandala |
|
hűűűűűűű
17.08. 18:15 3. játszma Szávay Á. (Hun) 1 6 4 3 Dulko G. (Arg) 1 4 6 3
HAJRÁÁÁ, ÁGIIII!!!
|
|
|
mandala |
|
Ha most az éppen következő három nagy versenyen jól szerepelne........ HAJRÁÁÁ |
|
mandala |
|
Na, a Race listán már egészen jó helyen van, 29. Ha jól tudom, ez az a pontszámítási lista, amikor nem az előző egy évet számítják be, hanem az aktuális év elejétől elért eredményeket! Hajráááá : http://szavayagnes.hu/index.php?lng=hu
|
|
mandala |
|
Sőt, ma még egy hellyel előrébb került! Most, a korábbi társa, és egy darabig világelső, Szafina is csak a 35. helyen van. A játszott tornák száma szerint, gondolom, csak azért, mert nemigen teniszezik mostanában. Talán, sérült? |
|
mandala |
|
Interneten néztem a meccset, láttam sírni a meccs után; édesanyja "vígasztalta".... |
|