Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Természetesen megyek, már számolom vissza az órákat!!
Nem szeretem a hosszú téli szünetet, hiányozni fognak a hétvégi fordulók, meccsek.. |
|
Turáni |
|
így legyen ! HAJRÁ FRADI !!
|
|
Turáni |
|
Pápa minden emberrel a saját tizenhatosa előtt fog védekezni nekünk ez a stílus ellen nem megy, ha nem szerzünk gólt az első félidőben akkor gáz lesz.
|
|
mackó |
|
Szerintem azért osszuk el kettővel a véleményét. |
|
mackó |
|
Remélem döntetlen lesz Diósgyőrött, mert akkor legalább optikailag szebben feszíthetnénk a dobogón. Sajnos az őszi mérkőzésen biztosra vettem a győzelmünket, s mélységes csalódás lett a vége. Most is minden mellettünk szól, s szeretnék már egyszer egy igazi gólfesztivált látni. A 3 pont ennél sokkal fontosabb, ezért egy esetleges egygólos kínkeserves győzelmet is örömként élek majd meg, de mégis...
Ennek az MTK-nak iszonyú mázlija volt az ősz során, nem hiszem, hogy tavasszal folytatódhat. A Vidi sajnos jelenleg más kávéház, de ott is eltörhet valami. Papíron még minden lehetséges.
Jössz a meccsre?
Hajrá Fradi! |
|
lorinc82 |
|
Remélem, hogy ma este magabiztos játékkal söpörjük be a 3 pontot, lehetőleg gólokkal nyerjük meg a meccset.
Lesz egyébként ebben a fordulóban néhány érdekes meccs: Dvtk-lilák DVSC-MTK
Remélem, nekünk kedvező eredmények lesznek. |
|
|
Turáni |
|
Hajrá Fradi ! Az év utolsó bajnokija, azért kicsit kesernyésre sikeredett az új stadion átadása, a hangulat. Nem ez vártam, hibázott itt mind a két fél.
|
|
mackó |
|
Remélem nem lesz kemény tél, és tavaszra "nem fog hiányozni az az szép zöld fű"...
Viszont a kollégák reggel rögtön kitalálták, hogy este Fradi-mérkőzésre megyek. Zöldbe borultam... |
|
Turáni |
|
Fű állapota FTc A pénteki bajnoki lesz a huszonnyolcadik alkalom amikor mérkőzést vagy legalább egy, de inkább másfél órás edzést tartanak a füvön. Az északírek elleni vb-selejtező előtti esőben kérdés volt, lesz-e meccs, ehhez képest az ellenfél játékosai azt mondták, a Premier Leagueben sem játszanak ilyen minőségű talajon. A finnek elleni meccsig minden rendben volt, akkor hat nap alatt öt meccs vagy edzés volt rajta – amúgy hetente vagy inkább tíznaponta egy meccs az igénybevétel -, ezt a terhelést novemberben, amikor a fű nem nő, más pálya is nehezen viselte volna el. A játéktér most is egyenletes, de a gyep több helyen kikopott, ez tény. Ezúttal olyan fűmagot használtunk, amely nulla Celsius-fokban is csírázik, a téli szünetben lesz ideje regenerálódni, és a gyep a tavasszal ismét kifogástalan és szép lesz.
Szekeres Tamás @ Nemzeti Sport
Igazad volt Mackó túl nagy terhelést kapott a fű.
|
|
|
mackó |
|
Legalább ne hazudj. |
|
Jethro |
|
Milyen támadás, milyen háború, szerencsétlenek?
Rogán a sokszorosát kótyavetyélte el annak, amiért Hunvaldot lecsukták. Mi a válasz erre? Hát gyurcsány. Lázárnak első dolga volt luxusautót béreltetni magának, húszmilliós vadászatokra jár, milliókat perkál ki zsebből, hogy ne kelljen megmondania, kivel volt külföldön, esnek ki a szekrényből a be nem vallott több tízmilliós jövedelmei, erre ma reggel ott vigyorog minden hírportálon, hogy ő nem szereti a luxust. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha szeretné. És ez az ember ma Magyarország második legbefolyásosabb embere. Csodálkoztok, hogy van, akinek böki a szemét? |
|
mackó |
|
Nem mondom, hogy hátra lehet dőlni. Ez súlyos probléma, a hazugságáradattal szemben valamit ki kell találni, mert valakinek nagyon rálépett a lábára Orbán. De én sokkal nagyobb problémának tartom ennél azt, hogy egyes politikusaink nem képesek türtőztetni magukat. Pontosan azért, mert mindenféle külső támadást mindaddig le lehet söpörni, amíg a társadalom többségének támogatását maga mögött tudhatja a kormány. De csak addig. Az ilyen esetek, amik alább is olvashatók, nem errefelé terelik a közhangulatot. |
|
|
Turáni |
|
Most nem szabad ! Győzni kell ! |
|
mackó |
|
- Úszás, Hosszú Katinka: a világcsúccsal két számban is legyőző ellenfele még épp jókor cselekedett. Rióig még van idő Katinkának fejlődni...
Kajak-kenu: Vajda Attila mélyvénás trombózist kapott (láb). Szerintem most kellene abbahagynia az élsportot. |
|
mackó |
|
Megyek is, utána 3 hónapig meg csak a híreken lehet csámcsogni, meccs az nem lesz. Remélem többen kijönnek az utolsó mérkőzés miatt, no meg persze az utóbb mutatott javuló játék folytatásának reményében.
Emlékszel? A Kecsót ugyanígy 3-1 re vertük az első fordulóban, aztán meg Pápán mi lett. Remélem ugyanabba a folyóba nem lépünk... Hajrá Fradi! |
|
Turáni |
|
na egy újabb dolog amiről kiderül, hogy nem teljesen úgy van ahogy megjelenik. De ez persze nem fogja zavarni azokat akik támadnak, majd lesz más.
Pápa ellen győzni kell ! |
|
mackó |
|
Szekeres helyreigazítást kért és kapott: A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán elhangzottakról tudósító médium helyreigazítást közölt, elnézést kért tőlem, vagyis olyanért tüntetnének ellenem, amit nem mondtam
Idézet: A következő kérdést tette fel az egyik hallgató: ,»Mi okoz nagyobb kárt? Az, hogy a vénaszkenner miatt nem mennek be a nézők, vagy az, hogy büntetést fizet miattuk a klub rendbontás esetén?« A válaszom, és erről hangfelvétel tanúskodik, így szólt: »A saját véleményemet tudom elmondani, hiszen nem a Ferencváros vezetője, hanem a stadiont üzemeltető kft. alkalmazottja vagyok. A kár mindig kár marad, az ideális az lenne, ha semmilyen kárról nem kellene beszélni, hiszen ezt a legtöbb nyugat-európai stadionban megoldották, és egyre ritkábban fordul elő stadionon belül rendbontás. Persze esetenként van rá példa, de az, hogy a szurkolók nem jönnek be, átmeneti állapot, és egyszer majd visszajönnek. A többség visszatér, de lehetséges, hogy lesznek, akik lemorzsolódnak. Ám lesznek, talán nem hamarosan, több ezren, akik eddig a mostoha körülmények miatt nem jártak mérkőzésre, de egy igényes szolgáltatást szívesen igénybe vesznek. Egy modern stadionnak olyan réteget is meg kell tudni szólítania, amely eddig a szolgáltatások alacsony színvonala miatt távol maradt.«” Szekeres kijelentette, szó sincs arról, hogy lecserélné a szurkolókat. „Sohasem mondtam ilyet! Ám abban biztos vagyok, hogy ha igazán erős lesz a Fradi, sokan, akik ma még nem járnak ki mérkőzésekre, eljönnek majd szurkolni a csapatnak.”
Így természetesen teljesen más a leányzó fekvése, Szekeressel szembeni felháborodásomat törlöm. |
|
Turáni |
|
Erről van szó, én is őt akartam felhozni. MERT lehet úgy szeretve félteni és felhozni a hibákat, hogy KÖZBEN nem adunk lehetőséget, Bencsik meg sem próbálta ez a rohadék. És bizony kezd is terjedni jövő hétre már rá fog hivatkozni majd mindenki, lám lám... De hagyjuk is.
|
|
|
Turáni |
|
Ezerszer nagyobb kárt okozott ezzel az írással, mind bármely ballib barom. Most mikor minden omlik lesz néhány ember a nemzeti oldalon ki úgy érzi kell jó pont a másik oldalról és mindenre hajlandóak lesznek, mert mi ebben nagyok vagyunk. Jegyezzük meg őket és azokat is akik kitartanak, végig ! Becsülettel.
|
|
tiszavirág |
|
Abszolút egyet értek! Éppen most mondtam ugyanezt a kölkömnek. |
|
tiszavirág |
|
Szerintem csak egyszerűen idióta, aki képtelen a megfelelő pillanatot eltalálni. |
|
|