Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
Turáni |
|
Ezerszer nagyobb kárt okozott ezzel az írással, mind bármely ballib barom. Most mikor minden omlik lesz néhány ember a nemzeti oldalon ki úgy érzi kell jó pont a másik oldalról és mindenre hajlandóak lesznek, mert mi ebben nagyok vagyunk. Jegyezzük meg őket és azokat is akik kitartanak, végig ! Becsülettel.
|
|
tiszavirág |
|
Abszolút egyet értek! Éppen most mondtam ugyanezt a kölkömnek. |
|
tiszavirág |
|
Szerintem csak egyszerűen idióta, aki képtelen a megfelelő pillanatot eltalálni. |
|
Turáni |
|
háború az háború, aki akkor moralizál és bármi olyan lépést tesz ami az ellenséget segítség az áruló. Mind gondolsz egy ilyen nyílt levél, egy ismert alaktól, akinek a tetvére ráadásul nem akárki mit ér el.
Ha Dobó kinyitja a kaput vagy segíti a törököt, mert a várban egyesek a védők közül sikkasztanak az rendben ? Azt neki kell elintéznie a váron belül. Törököt hívni, hogy segítsen a várvédők sikkasztási ügyében ? Ráadásul most a döntő csaták zajlanak. kapjuk a pofonokat mindenhonnan és ekkor még innen is ???
Mindegy másként látjuk van ez így.
|
|
orosz_hussalata |
|
Én nem a Hegedűs ügyre gondoltam, aki simán pénzért árulóvá lett. Az én példámban nem árulásról van szó, hanem arról, hogy valaki egy fontos érdeket ( vár vádelme) kockáztatja a saját zsebe tömködésének érdekében, mikor a fontos érdek védelmére esküdött fel.
Az általad beidézett írás második fele pont erről szól. |
|
Turáni |
|
Furcsa hasonlat. Csak néhány szót szedtem ki a Tiedből: Az én hasonlatom inkább: aki egy ostromlott várban kaput nyit, na az kockáztatja a várat, és nem az aki ez ellen szót emel.
Hegedűs hadnagy az Hegedűs hadnagy marad, ahogy Dobó sem láttam másként.
|
|
orosz_hussalata |
|
Az én hasonlatom inkább: aki egy ostromlott várban kaput nyit, hogy az harcok szünetében összeszedhesse a halottak értékeit, na az kockáztatja a várat, és nem az aki ez ellen szót emel. |
|
Turáni |
|
Aki most ebben a helyzetben amikor mindenhonnan lövik Orbánt és ő még belép ebbe körbe az vagy áruló vagy idióta. Ha még van is valami igaza, azt nem nyílt levélben kell megírni amit felhasználhatnak és fel fognak, erről fog szólni a következő néhány hét balliberális oldala és totálisan elbizonytalanítja a nemzeti oldalt. Aki ebben a helyzetben a sajátjaira lő, nos azt nem felejti el az ember... Bencsik pontosan tudta, hogy ki és hogyan fogja felhasználni az írását.
|
|
|
Turáni |
|
Bencsik Gábor ! Bencsik András ezt magyarázza majd meg. Miért lett áruló a testvére.
|
|
|
lorinc82 |
|
Nagyon tetszettek a góljaink, gyors, agresszív labdaszerzés, majd hatékony, dinamikus támadás vezetések.
Remek volt a játék a Kecskemét ellen, és tegnap is, már alig várom a Pápa elleni meccset, a hideg sem érdekel... |
|
mackó |
|
Ez sem sokkal bővebb összefoglaló, ráadásul kizárólag csak a gólokra koncentrál, de legalább a támadásokat szinte a kezdetétől mutatja meg, így értékelhetőbb képet kapunk:
|
|
mackó |
|
Nem sok. Mi van Radóval? Ott van a két megszellőztetett brazil. Remélem tavaszra ütünk mindenkit. |
|
|
Turáni |
|
nagy kincs lehetne, ha jobb lenne az erőnléte és kevésbé sérülékeny lenne, a technikája megvan ami manapság nagy dolog. Vigyázni kéne rá. Köszi a videót. |
|
mackó |
|
Holman oktatott tegnap egy lilát:
|
|
Turáni |
|
Sőt, 100%, hogy a tévé miatt van, mi más ? De ez nem normális és komoly kárt okoz a klubnak. 16 órakor augusztus elején, lehetett volna 40 fok is. 20 órakor nov 28án ? lehetett volna -10 fok is. A családokat a lelátóra kampány nevében ?
Én imádtam a rádiós körkapcsolásokat. Talán az azonos kezdés ma már nem lehet. hisz hatalmas pénzt fizettek a meccsekért, de ésszel kéne azért. Hétvégén 14 órától lehetne és max 17 óráig kezdődhetnének. A Fradira sok vidéki szurkoló is jár, a 20 órás kezdés nekik eleve lehetetlen.
|
|
mackó |
|
Sajnos a tévéközvetítések miatt lehet ez. Én egyáltalán nem bánnám, ha nem lehetne otthonról nézni, vagy csak felvételről. Mindjárt tömöttebb lelátóról beszélhetnénk. Én visszahoznám a kizárólag szombati meccsnapokat, azonos kezdéssel, s mehetne a Kossuthon (vagy bármelyik közszolgálati adón) a körkapcsolás. |
|
Turáni |
|
ez a kecskemét elleni bajnokira meg az előző meccsre vonatkozott, nem a ligakupára.
|
|
Turáni |
|
mondjuk az mlszt sem értem, miért kell két nappal december előtt este nyolckor meccset kezdeni. nyáron augusztusban meg egymás után 16 órakor kezdődtek a meccseink. Mázli volt, hogy nem volt igaz nyár.
De nyáron 16 órakor, télen 20 órakor a kezdés ?
|
|
mackó |
|
Ez jó, este már láttam, de remélem lesz egy hosszabb és részletesebb összefoglaló is... |
|
mackó |
|
Gondolom él a garancia, be kell vasalni. Ha pedig a LUSS a ludas, neki kell rendbe hozatni. Tavaszra kifogástalan pályát akarok látni. |
|
|