Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Turáni |
|
Thomas Doll (Ferencváros): – Nem az eredmény a legfontosabb, hanem számomra az, hogy azok a játékosok, akik máskor kevesebb szerepet kapnak, ilyenkor jó teljesítményt mutassanak. És volt olyan futballista, akinek a teljesítménye nem elegendő egy ilyen meccshez, ezért is jó, hogy vannak ilyen találkozók, hogy ezt látjuk. Három órát ültünk a buszban, de néhány futballistámtól többet vártam volna, van, akinek a produkciója túlságosan is kevés. Nem szeretnék senkit nevesíteni semmilyen irányban, ezt az öltözőn belül lerendezzük majd. Nehéz meccs volt, nehéz pályán, sok volt az ütközés, a párharc. A télen majd át kell gondolnunk a dolgokat. |
|
Turáni |
|
Nagyon szurkolók a pénteki meccsen a csapatnak és Dárdainak. Alapvetően befolyásolná a hangulatot, a magyar foci helyzetét ténylegesen nem, de mégis....
|
|
Turáni |
|
Ligakupa arra jó és másra nem, hogy fiatalok és sérültek, formahanyatlás miatt kikerültek bizonyítsanak a stábnak. Sajnos nem teszik meg. |
|
mackó |
|
Azt mondtam a szezon előtt, hogy minden érdekel, csak a Ligakupa nem. Egyelőre tartjuk magunkat a MK-ban, várok egy legendás tavaszt a bajnokságban, a Ligakupa meg legyen akárkié. Ettől függetlenül a fiatalokkal is illene legyűrni a Zetét, de nem bánkódok. |
|
Turáni |
|
Zete Fradi ligakupa 1-1 |
|
Turáni |
|
Federer közben második meccsét is simán hozta. Remek.
|
|
Turáni |
|
és a jogállamiság ? ))) |
|
|
rintintin |
|
"..Milyen törvények alapján lehet őket visszafordítani ??" Semmilyen "törvények alapján"! Ha úgy tetszik TÖRVÉNYEK HIJÁN vagy TÖRVÉNYEK NÉLKÜL! DE LEHET! Ausztriában esztet híjjják DEMOKRÁCIÁNAK--frankón.Mi meg bunkó tahók vagyunk, mer' 80 km-rel odébbra hozott a gólya. Ez a magasabbszntű "nyugati" gondolkodásmód! |
|
tiszavirág |
|
Régi, de mindig tudok rajta nevetni:
Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felsége nézi, amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal: - Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem. - Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
|
|
Turáni |
|
Akkor feltételezhető, hogy Magyar Kupa döntőbe bejutunk, ha nem esünk ki másodosztályú gárdákkal szemben. Bajnokságban még elérhető a 2. és harmadik hely is. Ez a jó rész. Szurkolói csoportokkal megegyezésre esély nincs. Megoldás erre nincs.
|
|
Turáni |
|
Balhé az biztos volt előre is a két tábor között, de nem tudom jogilag akkor is kérdéses ez a megállítás és visszafordítás. Adva van egy magyar, nem követett el ADDIG semmit sem Ausztriában. Milyen alapon nem engedik be egy sporteseményre ? Megelőzés, mint ok nem elég, mert ez feltételezi, hogy bűnelkövető volna.
Haza is beszélek, mert rendszeresen megyek ki ezekre a meccsekre, most egyéb elfoglaltság miatt nem mentem.
De kérdéses tényleg voltak-e a magyaroknál kések, stb, ez azért kínos lenne. De érdekes, hogy lassan semmilyen meccset sem lehet megrendezni Európában botrány nélkül. Mi lett a fociból..
|
|
|
lorinc82 |
|
Mindenről Kubatov tehet, még arról is ha szar az idő.. |
|
Turáni |
|
Természetesen a barmok ezt is Kubatovra kenik. Hogy az Ő aljassága van a háttérben. ezek betegek. Amúgy a Rapid honlapján is írták többször is, hogy magyar barátaink jönnek a meccsre én is ott olvastam. Innen a rendőrök gondolhatták úgy, hogy ne, de ez meg jogi kérdés milyen alapon, de Kubatovot már ebbe is berakni.
|
|
Turáni |
|
Rapid meccsre igyekvő Fradistákat nem engedték, lekapcsolták a bécsi rendőrök és visszafordították. Spec nem kedvelem a csoportokat, de ez érdekes, hogy ADDIG az adott helyen semmit el nem követő embereket miért is nem engednek meccsre. Milyen törvények alapján lehet őket visszafordítani ?? egyre furcsább ez a világ.....
|
|
mackó |
|
Hihetetlen mázlink van. De jól van ez így... |
|
|
Turáni |
|
Lengyel barátaink jégkorongban megvertek sajnos. |
|
Turáni |
|
Köszönöm, ügyes voltam a tévé előtt. ))))
|
|
|
Turáni |
|
De meg van. Hajrá Fradi ! |
|
|
Turáni |
|
Jó edző lenne, jó alkat hozzá. |
|