Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Turáni |
|
Jobb volt az Újpest, jobban akartak, gyorsabbak is voltak, főleg a középpályán. Megérdemelték. Sajnos. Gyenge csapatunk van. Dobogót nem érzem reálisnak. 4-5 helyet igen. de az is nagy akarással. |
|
|
tiszavirág |
|
Na vajon mi lesz a mai eredmény? Állítólag a köménymag kivetítőn nézi a sasnál. |
|
rintintin |
|
Pedig A "jó változás"-ban mindég hinni, pontosabban BIZNI kéne.Mert ha még ez a "bizalom sincs" meg AKKOR BIZTOS NEM LESZ SEMMILYEN JAVULÁS.Ez olyan, mint a lottózás.Ha valaki nem vesz 1db lottószelvényt sem, akkor BIZTOS HOGY NEM LESZ 5-öse.Ha viszont vesz, akkor sem biztos, hogy lesz--NAGYON NEM(!)--de akkor legalább LEHET! Ha viszont nincs lottószelvénye, akkor BIZTOSAN NEM IS LEHET! |
|
hulot |
|
Nyergeljetek át a vizilabdára....pl.
|
|
Turáni |
|
30 éve mondják nekem, hogy majd 5-10 év múlva és egyre rosszabb. Már senki sem hisz benne, látszik is az "eredménye". Nem hiszem, hogy bármi jó változás lesz. Egyre rosszabb fizikai és technikájú utánpótlás jön fel. Borzalom.
|
|
rintintin |
|
A HIBA(!) Pintér-nek a 2013.decemberi kinevezésével volt, s nem most!És ezt a hibát csak fájdalmasan lehetett valahogyan korrigálni--ha nem is jóvátenni.Az egész ballépés áldozata a szerencsétlen Pintér Attila, aki ha valamiért, csak azért hibáztatható, hogy egyálalán belement ebbe a "buliba"--sikeresnek mondott Győri ETO edzőként-- ill. a finnek elleni 2:1-es vereséget követően már NEM mondott le.Persze "az" akkor már egyfajta "megfutamodásnak" minősült volna, de azzal még mindég kisebb lett volna aaz Ő--Pintér--baja, mint így.
|
|
mackó |
|
A legnagyobbat mi szívjuk, több évtizede. Nem tudom mikor jövünk rá, hogy az alapokról kellene építkezni, s beletörődni, hogy ki kell várni az idejét. Amíg érdemes nemzetközi porondon számítani a magyarokra. |
|
|
|
|
|
Turáni |
|
Dárdai jó választás, csak egy hivatalos meccs után kirúgni ????, nem kellett volna kinevezni, így megalázták. |
|
mackó |
|
Szerintem vérszemet kaptak, hogy még a harmadik helyről is ki lehet jutni az EB-re. Azt gondolták, hogy fél lábbal is menni fog. Hát nem. Mondjuk Dárdai nem kis koncot vett a nyakába... |
|
lorinc82 |
|
Végre!
Pintért kirúgták! Ha már elkövették ezt a ballépést, legalább belátták, hogy rossz döntés volt, jobb későn mint soha..
Csak azt nem értem, hogy az alkalmatlansága miért nem volt nyilvánvaló már az elején a döntéshozóknak az, ami mindenkinek... |
|
mackó |
|
Az nekem is teszik! Ez a kis bömbi viszont nem. |
|
|
|
mackó |
|
Szerintem ez azt jelenti, hogy 90 percet nem bír (ez mondjuk szégyen egy játékosra nézve, aki ilyen értéket képvisel, ilyen játékosmúlttal rendelkezik, s mindössze 26 éves, de ez más tészta), de egy félidőt, vagy az utolsó fél órát még a pályán töltheti teljes erőbedobással. Szerintem ott lesz a cserepadon, s az eredmény alakulásától függően bevethető. |
|
|
mackó |
|
Hangolódjunk a derbire. Most a fotelból szurkolok, kíváncsi vagyok Doll lépésére. Lamah játékára számíthatunk, avagy sem? Somalia nyilván pályán lesz, de megfontolandó, hogy milyen poszton. Most a védelembe is kell gyors ember. Az UTE annak ellenére, hogy két csatáruk is sérült, kezd összeállni, ráadásul ellenünk extrára is képes szinte minden játékosuk. |
|
|
Turáni |
|
Nem vetik, azt adják ami a lényük, abban a fórumban 4-5 olyan személy is van aki minden azaz minden szempontból lehetne az mtk topicban is. Vallás, kultúra, magyarságtudat, Trianon, stb, nézeteik sok mindenből előjönnek, de főleg az iszonyatos gyűlölet. Mára megmondó emberek lettek.
|
|
lorinc82 |
|
Az igen, ehhez csak gratulálni tudok, kezdik egyesek nagyon elvetni a sulykot.. |
|
tiszavirág |
|
Nem kell sok pénz hozzá, hogy azt ordibáljanak, amit a megbízó kér. |
|