Téma: Élet, művészet |
|
keresztkem |
|
Nagyon nem akarnám önmagamat "fényezni", és talán sokak számára itt hihetetlen is, amit most írok.De! Az az IMAGE amit itt sokan rólam vélelmeznek, sőt bőszen terjesztenek is: NEM AZ IGAZI ÉN-em! Mert rám inkább a csendesség-halkszavúság sőt kevésbeszédűség jellemző az IGAZI ÉLETBEN--BÁRMENNYIRE IS HIHETETLEN ITT! Mindezt az Ön #7-ére válaszként tartottam szükségesnek megjegyezni.... keresztkem |
|
mpd |
|
Eztet mán szeressem, Isti báttyám, mikor ijjen békülékeny.
|
|
keresztkem |
|
Akkor Ön szerint én lennék a "nem(!) normális" "Pistabácsi"? Lehet. A "nem normális"-at még vállalom is, a "Pistabácsit" már nem igazán.67. életévemet már betöltöttem, ám senki nem szólitott soha így--egész életemben, bár István a keresztnevem. Persze tudom, az aki jóindulattal közelit felém--ám nem ismer személyesen--mint pl. "itt és most" "mdp", az mindezt nem tudhatja, s pusztán jóindulatának egyik megnyilvánulása ez a Pista bácsi.Amit köszönök. keresztkem |
|
negyven rabló |
|
Gondolom, hogy te is ismersz normális Pistabácsikat! A java ott lesz. |
|
mpd |
|
Falsch!! Nem öregasszony! Múlt héten kamingautolt itten, megmutatta magát egy cikk erejéig. Pistabácsi ő a javából. |
|
alexander |
|
Te is destruktív vagy! A maszatolás és ordibálás öregasszonysága. |
|
keresztkem |
|
Sajnos, hogy azt köll mondnunk: van valami, nem is kevés igaza ennek a--most elhalálozott filozóf-- fószernak.Miért? Mert a MŰVÉSZETBEN AZ AMI KONSTRUKTIV, AZ --HOVATOVÁBB--NEM HAT! A destruktiv persze igen, de az meg minek? keresztkem |
|
Rendes Kis |
|
Elhunyt a filozófus, aki szerint a művészet halott erdely.ma Elhunyt 89 éves korában Arthur C. Danto, a világhírű művészetfi- lozófus. Megmondta, hogy mi a művészet. A művészet mibenléte iránt fogékony közönség körében valószí- nűleg elsősorban Danto azon kijelentése maradt meg, miszerint a művészet sajnálatos módon már elhalálozott. Persze ezt a lát- szólag… ... http://erdely.ma/kultura.php?id=151814&cim=elhunyt_a_filozofus_aki_szerint_a_ ... |
|
|