Téma: Dr. Rácz György Magánegyetem Műszak-történeti és Műszaki Fejlesztési Tanszék (RME-MMFT) |
|
|
gajo |
|
Álmodtál ezzel a ponyvával? |
|
|
R.András |
|
A következő gép, amelynek hadat üzentem: a porszívó (az előző a fűnyírógép volt). Hogy ezt (a száműzést) megtehessük, meg kell szabadulnunk a nagy, vastag szőnyegektől. A megoldás: a "jurta-padló" (újra)fölfedezése: - egy sík, mosható felületre (pl. lakkozott parketta) - rádobálunk ruhadarab méretű textíliákat és azon járunk. A sík felületet fölmossuk, a textíliákat mosógéppel kimossuk. (A mosógépnek nem üzenünk hadat) !
|
|
R.András |
|
Betegmentés ... ... traktorral ! |
|
gajo |
|
Meg a programozottak! |
|
R.András |
|
Mr. Blister modell börze & retro trafik november 4. 09:00 - 13:00 Egy kivételes rendezvény, amely a felnőtteknek híd a gyerekkorukhoz, a gyerekeknek egy izgalmas program az internet nélküli játékok világába. Keresd meg és vidd haza elveszett vagy megkopott régi játékaid! Havonta egy gyereknap mindenkinek jár, mert “Akit az Istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek” A belépés a látogatók részére ingyenes. ... https://kulturkozpont.hu/esemeny/mr-bliszter-modell-borze-retro-trafik/2023-1 ... |
|
pandala |
|
Ez a cél. Hogy ne értsd a kérdést. Okosnak tűnni. Mint a parlamenti "ellenzék"! )) |
|
R.András |
|
Nem értem a kérdést. Vannak, akik robotmunkát végeznek. Vannak, akik emberhez méltó munkát végeznek. És vannak léhűtők. |
|
gajo |
|
Emberhez méltó? Akkor a Parlamentben kik ülnek? |
|
R.András |
|
Nem ! A robotmunkát végezzék a robotok. Az emberek végezzenek emberhez méltó munkát !
|
|
gajo |
|
Most kellene szétverni mind! |
|
R.András |
|
Szintlépés az ipartelepi anyagmozgatásban: Robot-talicska ... ... billenőplatóval ! |
|
R.András |
|
Már nem ! A fűnyírónak új funkciót találtam !
|
|
gajo |
|
Te-nyí-rod-a-fü-vet??? |
|
|
|
R.András |
|
Raktárbázis + iparvágány és szerelőcsarnok = LEGO gyártelep III. építési ütem |
|
R.András |
|
Boti korszakalkotó találmánya: ha a villanymozdony áramszedőről, akkor a gőzmozdony gőz- szedőről nyerje az energiát !
|
|
|
R.András |
|
Múlt hétvégi intenzív műhelymunka eredményei: Teherhajó v2.0, lehajtható hátlappal Égigérő torony Emeletes lakóház lifttel |
|
gajo |
|
Vehetnénk, de én nem akarok bideneskedni! |
|
|
gajo |
|
"egy része" A nagy etetés. Látják, hogy nem tudják kézben tartani, irányítani a jövőt sőt egyáltalán csak sejteni, hogy az miként viselkedik, miként alakul. Túl sok ismeretlen feszíti az egyenletet. |
|
R.András |
|
LEGO-Duplo teherhajó Kommentár: Így lehet a pusztító erőt teremtő erővé átfordítani. A habtapiból kigyomlált darabká- kat fogja az Anyagrakodó a teherhajóból/ba rakodni. |
|