Téma: Minden a halálról. Végállomás vagy átszállás? |
|
gajo |
|
Meg a pszichózis! |
|
R.András |
|
Najó, de émmeg hipochonder vagyok ! ... És a psziché nagy úr ! |
|
gajo |
|
Ezek sokan vannak, akár a tetvek! Petróleumos bedörzsölést ajánlottak régebben. |
|
gajo |
|
Ne ess kétségbe, 4 napig a nejem azt hitte elkaptam, hiába mondtam, hogy az állandó tüsszögés nem ismérve ennek a vírusnak Viszont a náthát elkapta, most ő tüsszög! |
|
pandala |
|
Akkor jó, legalább stimmelni fog a női kvóta, vagymi .... ( Én lennék az új Paganini, hogyha citerázni tudnám a különbséget Varga Judit és monnyuk Donáth Anna között!! )
|
|
negyven rabló |
|
Semmi, semmi és senki nem viszi el ezt az ócska libát a Cseh-el és a Donáth-al! |
|
R.András |
|
Nem merek kimenni, náthás vagyok, azt hiszem nem korona, de ezt sem akarnám terjeszteni ... |
|
pandala |
|
Nem 2022-re gondoltam .... :-( Dobrev öreg. Elviszi a korona. Vagy az ördög .. |
|
negyven rabló |
|
Jól van, próbáljuk mégegyszer? Úgyis csak 3-ig van nyitva, mer' a szemét Orbán ezt is lenyúlta valahogy! |
|
R.András |
|
Persze ! ... Múltkor is velem volt, csak elfelejtettem odaadni ! |
|
|
pandala |
|
pl. Donáth Anna miniszterelnök lesz ... brrrr ... |
|
negyven rabló |
|
Hozol kettőt, ha megint találkozni kell a szokott kocsmában? |
|
pandala |
|
Nemrég épp' hallottam valamelyik tévéműsorban, hogy ez a nagy baj.... már az "öregebb" "nemzedék" sem tud semmit még a 2000 előtti "életről" sem, nemhogy a még korábban történtekről... S ezt nem egy öreg, hanem egy kábé 28-30 év korú jobber mondta .... Sz'al, ha nem sikerül az "újgeneráció(kat)" idejében "elkapni", akkor tényleg kampec. Jön a szép új világ!
( Tkp. már a 2006 októbere sem mond nekik semmit! .. ) |
|
R.András |
|
Rá se ránts ... Ragadjuk meg a lapátnyelet ! |
|
negyven rabló |
|
Ezek a hozzászólások 4-6 év távolságban. Elkeserítő, hogy ennyi év alatt csak ennyien és így reagáltak rá!
|
|
R.András |
|
Ez nemtommi. A kubikosok szokták volt a tenyerüket köpködni, mielőtt a lapátot a földbe merítik ... |
|
negyven rabló |
|
Ezekkel köpködjük a tenyerünket? Jenő Lehel Jenő Lehel 4 éve ez elég szörnyű 3 Györgyi Haltrich Györgyi Haltrich 4 éve :-D nyihihi - nem kissé ironikus Steamer424 Steamer424 4 hónapja Mindezt egy ócska villamoson... siralmas... Karoly Bene Karoly Bene 6 éve 1988!
|
|
R.András |
|
Egyelőre ott tartunk, hogy gyűrjük fölfelé az ingünk ujját és köpködjük a tenyerünket ... |
|
|
|
R.András |
|
De jó, hogy nem lesznek a gyermekeim árvák ! |
|
|
pandala |
|
"Az mindegy, hogy balra vagy jobbra megy a villamos, csak arra kell vigyázni, hogy arra menjen a sín is!!" |
|
|