Téma: Istenem! Nincs a nőnél csodálatosabb! |
|
keresztkem |
|
P.s.: És még egy dolog. Én úgy gondolom--ill. úgy gondoltam, amikor az "alanti" h.sz.-t írtam--hogy a NŐKNEK és a GYEREKEkNEK egy bizonyos mennyiségű és fajtájú PLUSZ SZERETET --hogy úgy mondjam-- ALANYI JOGON JÁR! Pusztán AZÉRT JÁR, mert NŐK és GYEREKEK.Tehát attól függetlenűl JÁR, hogy jók vagy rosszak, szépek vagy csúnyák, öregek vagy fiatalok, nagyok vagy kicsik..ec..Pusztán AZÉRT JÁR, mert nők vagy gyerekek. keresztkem |
|
keresztkem |
|
Nagyon szeretem a NŐKET.Mindenféle értelemben.S azt szeretném ha minden férfi a NŐKET szeretné, és többféleképpen is szeretné a nőket, és JÓL szeretné a nőket. Szeretné: 1.) Az édesanyját; 2.) A feleségét--élettársát,netán a "barátnőjét"; 3.) Esetleg a felesége mellett(?!) a "szeretőjét" is szeresse--bár a "szerető" "intézménye" katolikus szempontból nem lenne helyeselhető--igaz, ami igaz; 4.) Külön szeresse jobban és másként a húgát, a nővérét--szóval leánytestvérét.Szeresse Őt jobban és másként mint a fivéreit; 5.) Szeressük a kolléganőinket, munkatársnőinket,alkalmi munkakapcsolati hölgyismerőseinket; 6.) Hívő társnőinket, női imatársainkat, apácáinkat; 7.) Női rokonainkat: nagymamáinkat, nagynénieinket, nőnemű unokatestvéreinket; 8.) Szeressük az utcai hölgy járókelőket, bolti elárúsitónőket, TV bemondónőkat; 9.) Szeressük külön nagyon a színésznőket, zeneművésznőket, festő-, és képzőművésznőket; 10.) Szeressük az óvónőket, dajkákat, dadusokat, tanitónőket, tanárnőket, tudományos kutató hölgyeket! DE! És ítt elérkeztem itteni mondanivalóm leglényegéhez: MINDEN NŐTŐL JOBBAN, ERŐSEBBEN ÉS eltérően-'MÁSKÉPEBBEN SZERESSÜK(!)--TISZTÁN, NEMESEN, SZŰZIESEN(!!!!!!)--JÓL(!) SZERESSÜK A GYEREKEKET.MINDEN GYEREKET: FIÚT, LÁNYT, KICSIT, NAGYOT, JÓT, ROSSZAT.NEMESEN TISZTÁN IGAZUL A GYEREKEKET SZERESSÜK AZ EMBERVILÁGBAN LEGJOBBAN! Ez az én CREDO-M. keresztkem |
|
|
|
onogur |
|
Nem kizárt, bár tényleg élnek ilyen szentjánosbogár-szemszínű emberek, ha nem is Magyarországon.
|
|
alma |
|
( A normális férfi ilyesmiket tesz fel. ) |
|
alma |
|
Csak szánni tudom azt aki kisgyermekek képét közli egy női szépségről szóló fórumban. Undorító, aki ebben élvez. Az ilyeneknek minimum a rácsok mögött a helye, hogy gyermekeinknek a valóságban sem árthassanak. |
|
negyven rabló |
|
Ez egy kicsit ijesztő, bár a gyerek aranyos. Sztem photoshop. |
|
|
|
alma |
|
Ez a topik felháborító! Itt az első hozzászólóra illetve a témanyitóra gondolok (kisbabák képei egy nőcis topikban). Az ilyesmi szerintem kimeríti a btk. 2xx valamely paragrafusát. |
|
|
hulot |
|
Ez itt valami vicc?
|
|
|
|
mandala |
|
Felnőve már utálatosak .. ))