Téma: Istenem! Nincs a nőnél csodálatosabb! |
|
keresztkem |
|
Nagyon szeretem a NŐKET.Mindenféle értelemben.S azt szeretném ha minden férfi a NŐKET szeretné, és többféleképpen is szeretné a nőket, és JÓL szeretné a nőket. Szeretné: 1.) Az édesanyját; 2.) A feleségét--élettársát,netán a "barátnőjét"; 3.) Esetleg a felesége mellett(?!) a "szeretőjét" is szeresse--bár a "szerető" "intézménye" katolikus szempontból nem lenne helyeselhető--igaz, ami igaz; 4.) Külön szeresse jobban és másként a húgát, a nővérét--szóval leánytestvérét.Szeresse Őt jobban és másként mint a fivéreit; 5.) Szeressük a kolléganőinket, munkatársnőinket,alkalmi munkakapcsolati hölgyismerőseinket; 6.) Hívő társnőinket, női imatársainkat, apácáinkat; 7.) Női rokonainkat: nagymamáinkat, nagynénieinket, nőnemű unokatestvéreinket; 8.) Szeressük az utcai hölgy járókelőket, bolti elárúsitónőket, TV bemondónőkat; 9.) Szeressük külön nagyon a színésznőket, zeneművésznőket, festő-, és képzőművésznőket; 10.) Szeressük az óvónőket, dajkákat, dadusokat, tanitónőket, tanárnőket, tudományos kutató hölgyeket! DE! És ítt elérkeztem itteni mondanivalóm leglényegéhez: MINDEN NŐTŐL JOBBAN, ERŐSEBBEN ÉS eltérően-'MÁSKÉPEBBEN SZERESSÜK(!)--TISZTÁN, NEMESEN, SZŰZIESEN(!!!!!!)--JÓL(!) SZERESSÜK A GYEREKEKET.MINDEN GYEREKET: FIÚT, LÁNYT, KICSIT, NAGYOT, JÓT, ROSSZAT.NEMESEN TISZTÁN IGAZUL A GYEREKEKET SZERESSÜK AZ EMBERVILÁGBAN LEGJOBBAN! Ez az én CREDO-M. keresztkem |
|
|
|
onogur |
|
Nem kizárt, bár tényleg élnek ilyen szentjánosbogár-szemszínű emberek, ha nem is Magyarországon.
|
|
alma |
|
( A normális férfi ilyesmiket tesz fel. ) |
|
alma |
|
Csak szánni tudom azt aki kisgyermekek képét közli egy női szépségről szóló fórumban. Undorító, aki ebben élvez. Az ilyeneknek minimum a rácsok mögött a helye, hogy gyermekeinknek a valóságban sem árthassanak. |
|
negyven rabló |
|
Ez egy kicsit ijesztő, bár a gyerek aranyos. Sztem photoshop. |
|
|
|
alma |
|
Ez a topik felháborító! Itt az első hozzászólóra illetve a témanyitóra gondolok (kisbabák képei egy nőcis topikban). Az ilyesmi szerintem kimeríti a btk. 2xx valamely paragrafusát. |
|
|
hulot |
|
Ez itt valami vicc?
|
|
|
|
mandala |
|
Felnőve már utálatosak .. ))