Téma: Dr. Rácz György Magánegyetem Műszak-történeti és Műszaki Fejlesztési Tanszék (RME-MMFT) |
|
R.András |
|
Múlt hétvégi intenzív műhelymunka eredményei: Teherhajó v2.0, lehajtható hátlappal Égigérő torony Emeletes lakóház lifttel |
|
gajo |
|
Vehetnénk, de én nem akarok bideneskedni! |
|
|
gajo |
|
"egy része" A nagy etetés. Látják, hogy nem tudják kézben tartani, irányítani a jövőt sőt egyáltalán csak sejteni, hogy az miként viselkedik, miként alakul. Túl sok ismeretlen feszíti az egyenletet. |
|
R.András |
|
LEGO-Duplo teherhajó Kommentár: Így lehet a pusztító erőt teremtő erővé átfordítani. A habtapiból kigyomlált darabká- kat fogja az Anyagrakodó a teherhajóból/ba rakodni. |
|
R.András |
|
Az örök élettel nem kéne viccelődni. Örök élet nincs, nem volt, nem is lesz, mert nem lehet. Meghosszabbított élet lehetne, de az sem lesz, mert rajtam kívül nem érdekel senkit. Majd talán az unokáinknak lesz, ha sikerül ránevelnem őket ! |
|
R.András |
|
Attól tartok, tévedsz. Ez már ma sem így van, a műanyagok egy része körforgásban van, nem kerül ki a természetbe. Azon dolgozzunk, hogy mindet betereljük a körforgásba. |
|
gajo |
|
Jajj! Elfeledtem az örök életet! |
|
gajo |
|
Persze lehet csűrni meg csavarni, a lényeg, hogy az idő előbb-utóbb mikroműanyagot csinál belőle. Ez nem rajtad múlik! |
|
pandala |
|
és persze, a belinkelt cikkét sem olvasta el ....
|
|
R.András |
|
Már kértem, hogy ne trollkodj. Akkor volna szemét, ha kidobnám. De nem dobom ki !
|
|
|
R.András |
|
LEGO gyártelep II. építési ütem: |
|
R.András |
|
LEGO #42144 Anyagrakodó részegység-szintű alkatrészjegyzék v0.10: |
|
|