|
Téma: Reggeli ima |
gajo |
|
Ide teszem:
Dr. Cserháti József pécsi megyéspüspök imája Krisztus drágalátos Véréhez
Urunk, Istenünk! Kemény időket élünk, egy olyan világban, ahol a vér, az emberek vére Krisztus véréhez vegyülve patakokban ömlik, a modern ember minden eszközének igénybevételével: a fogyasztói társadalom vért fogyaszt. Mi egyszerre szeretettel és félelemmel, de ugyanakkor gyöngédséggel közeledünk értünk kiontott véredhez, s kérjük annak erejét, hogy általa megtaláljuk testvéreinkkel a szeretetkapcsolatot. Szent Véred ereje hassa át egész életünket, alakítson át bennünket hozzád hasonlóvá, s éltessen bennünket mindörökké. Ámen.
http://www.szentver-bata.hu/ |
|
keresztkem |
|
".. Uram, Jézus! Te vagy az irgalom kimeríthetetlen forrása. Te vagy Megváltóm, aki megszabadítasz bűneimtől. Alázattal és bűnbánattal járulok eléd. Segíts, hogy bűneimben se felejtsem: van kiút számomra a bűnből, mert te új lehetőséget adsz. Légy hozzám és minden emberhez irgalmas!" (Horváth István Sándor zalalövői plébános atya ma reggeli imája) közli: keresztkem
|
|
keresztkem |
|
"... Uram Jézus! A te végtelen isteni szeretetedet megtapasztalva értem meg igazán, hogy nem elég szavakkal szeretni, hanem cselekedeteimmel kell kimutatnom a szeretetet. Segíts engem abban, hogy mindenkiben téged lássalak és téged szeresselek! Segíts engem úgy szeretni embertársaimat, hogy az emberek megérezzék, hogy te szeretet őket! Taníts engem a szeretetre!" (Horváth István Sándor zalalövői plébános atya ma reggeli imája) közli: keresztkem |
|
|
Tovább ... |
|