Téma: Mi az igazság ? |
|
Rendes Kis |
|
Hogy ne lehetne megítélni. Maga kapott ép, egészséges, tiszta elmét az Úrtól. És Maga ezért nem hálás, ellenkezőleg: becsmérli ezt az ajándékot és hülyének nevezi magát. |
|
küssszvágócsér |
|
Nem lehet "megitélni". Legföljebb Ön erőszakoskodhat, mert itt--DE CSAK ITT(!)-- ha valami nem tetszik Önnek, kitörli vagy áthelyezi valahová mindegy. DE EZ IS AZT IGAZOLJA-BIZONYITJA: ÖN IS TUDJA, HOGY NINCS(!!!) IGAZA, LEGFÖLJEBB ERŐSZAKOSSÁGA VAN. (azért töröl ki mindent ami Önnek nem tetszik--nyilván) Ha tényleg igaza lenne itthagyná azt ami Önnek nem tetszik, DE ÖN FÉL(!)--igenis fél(!)--az igazságtól ezért egyszerűen ELTÜNTETI azt, ami nem tetszik. |
|
|
mpd |
|
Ashley Holt olyan mint Zareczky Miki: minél öregebb, annál jobb hangja van. |
|
|
mpd |
|
Na ez gyorsan ment, fílen tank. |
|
mpd |
|
Magyar testvérem, kicsinyíccsé'mán rajta légyolybarátom!!! |
|
Rendes Kis |
|
Ezt emberi ésszel tökéletesen meg lehet ítélni: Maga hálátlanul semmibeveszi az Úr ajándékát, amikor lehülyézi sajátmagát. |
|
|
mpd |
|
Én a teremtő helyében már rég kukába hajítottam volna ezt a világot, mint használhatatlan selejtet. |
|
mpd |
|
Komolyan elhiggyem, hogy az Úr ilyen piszlicsáré dolgokba ártja magát? |
|
mpd |
|
Gyanús vagy nekem ezzel a szájnyalogatással.... valahonnan ismerős!! |
|
küssszvágócsér |
|
Majd az Úr MEGITÉLI "azt a dolgot". Nem gondolnám azt, hogy helyeselné ha a helyébe tetszene akarni lépni. Bízzuk Rá! |
|
Rendes Kis |
|
Az Úrral szemben hálátlan, amikor lehülyézi sajátmagát. |
|
|
mpd |
|
Újbeszél!!! Jó és rossz helyett íme a jó és a nemjó! |
|
Rendes Kis |
|
Ilyen alapon, akkor nem is kell több rovat, elég ez az egy. Mert ide be lehet írni az igazságokat, meg a lehetséges igazságokat, meg a hamisságokat is (mert azok biztosan nem lehetséges igazságok) ...
|
|
küssszvágócsér |
|
Fölhívnám a szíves figyelmét arra, hogy TÖBBFAJTA GŐG VAN, s nem csak olyanfajta, amilyent Ön itt fölemleget. Aminthogy háládatlanság is van, vagy lehet többféle. Amivel--utóbbival-- arra szeretnék utalni: nem igazán sejdítem, hogy én miféle hálátlanságot követtem el, mondjuk Ön ellen. Azon túl, hogy nem vagyok hálás valóban azért, hogy kitörli az írásaimat. A HÜLYESÉGRŐL meg annyit: ÖN azt tart hülyének, akit akar, nyugodtan tarthat annak akár engem is. De engedelmet: én ugyanígy vagyok, én is azt tartom, s gondolom: joggal tartHATom, akit én helyesnek látok "ilyennek" minősíteni olykor....alkalmasint. |
|
mpd |
|
Az lehet. De "lehetséges igazság" az végtelen számú lehet. Gondolj csak bele, most szombaton, úgy fél hétig úgy négymillió lehetséges lottó-ötös volt, onnantól viszont csak egyetlenegy!! |
|
Rendes Kis |
|
Ne relativizáljunk, kérem: igazság csak egy van ! |
|
mpd |
|
"You shall hang," said the judge, For your presence here on earth, is no use for those who wish to live in peace. |
|
mpd |
|
Egy lehetséges igazság. |
|
|
Rendes Kis |
|
Ez most az igazság vagy a misztikus köd akar lenni ? |
|
|