Téma: föld, Föld |
|
pandala |
|
Amúgy, szvsz, szövegkörnyezet és megfigyelőpont függvénye is a dolog... Ha elég messziről nézed, és nem kifejezettem szuper térlátásod van, akkor szimplán kereknek látod a Földet (is)
|
|
negyven rabló |
|
Bocs, itt tényleg nem volt ilyen. Valszeg egy másik topikban láttam. Megszállott lehetek. |
|
pandala |
|
azt mondta volna valaki e videóban, hogy a Föld "kerek"?? nem hinném .. Még a kis modell golyóbis is egy kis gömböcske! .... |
|
gajo |
|
Pontosabban geoid |
|
|
|
negyven rabló |
|
Most olvastam csak, de mondhatom, hogy egyetértek.
Ja, mostanában ezt úgy szokás írni, hogy egyet értek. (Kettőt már nem!) |
|
pandala |
|
Nagyon érdekes hallgatni a "jobbos" fiatalokat, akiknek tkp. semmi konkrét tapasztalatuk sincs a 1989 előtti időkről... sőt, még jóformán a 2006-os eseményekről sincs .... hmmm |
|
|
pandala |
|
És képzeljétek csak el, a külföldi 'turisták' leesnének a Föld szélén! ...
|
|
|
pandala |
|
:-D ""Nem a zsömle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!"" :-D
|
|
pandala |
|
mijjjen érdekes, hogy akik eddig a történelemben ilyen-olyan módon az "elnyomó világrend lebontás"-án ügyködtek, azok valahogy mégis mindig valami még jobban elnyomó izét építettek ki ..
|
|
|
|
negyven rabló |
|
...vagy szükségszerűen itthonról. Esetleg a korábbi külső beavatkozás következményeként. |
|
|
negyven rabló |
|
Igen. Nem csak tanúság, hanem tanulság is azoknak, akik látnak! |
|
|
|
pandala |
|
https://888.hu/okojobb/greta-thunberg-szulei-szelsobaloldali-aktivistak-4211434/
Greta Thunberg szülei szélsőbaloldali aktivisták Békési Marcell 2019.10.28. 19:50 Nem lep meg. Ha esetleg még valakinek voltak kételyei, hogy Greta Thunberg nem egy ideológia játékszere, és hogy mozgalma mögött valójában nem a baloldal áll, azt talán még meg tudja lepni ez a kép, melyen szüleivel együtt látható Antifa-pólóban. A kép tanúsága szerint a baloldal által politikai poszternek felhasznált svéd lány szülei is szélsőbaloldali aktivisták.
|
|
pandala |
|
Időnként elgondolkodom a "kontraszelekció" fogalmán, újra és újra .... Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy az csak a szocializmusban (volt!?) .. Hát, nem. Nagyon nem! Szerintem, ez az emberiség legnagyobb baja!!
|
|
negyven rabló |
|
Nem mondtad. A szülei pedig épp olyan debilek mint a lányuk, akit egyébként nagyon sajnálok! Ez a lány a következő éveit a -szülei hozzájárulásával és vezetésével- a világpolitika odaadó figyelmével fogja leélni az életét. Biztosan megkapja a teljesen leértékelődött Nobel-díjat és egy szekérderéknyi másfélét is, amiket már évtizedek óta megkapnak olyan emberek, akik nem éppen Szentgyörgyi Albertek és mások Most akkor? |
|
pandala |
|
Azt nem kapta meg. Mert fehér. :-D
|
|
pandala |
|
azt mondtam volna hogy eddig a szülei pénzéből??? ...
Amúgy, a szülei is elég gazdagok. És, szereznek mindenféle pénzeket a fontos népgazdasági célokra! ...
|
|