12:09:04
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Hit, Tudomány
Téma: Keresők
... Elejére 1. lap 
Rendes Kis
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. december 15. 09:43 | Sorszám: 2
Aha.
keresztkem
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. december 15. 09:06 | Sorszám: 1
1.) Valószinű, hogy nemcsak "rossz" mérnökök, orvosok, ügyvédek, vízvezetékszerelők, ápolónők vannak-lehetnek, de rossz papok is.Miért ne lehetnének? Sajnos tény, hogy valóban vannak. Ámde!
2.) Az "audiatur et altera pars" elv jegyében én mindég meghallgatnám a "másik felet is", mielőtt "lihegő és szélvész sebességű gyorsasággal" Ön mellé állnék--az Ön által jelzett dologban legalábbis.Sőt, azt remélem Ön UGYANIGY TENNE bármilyen vitatott ügyben.
3.) Mindazonáltal nekem Önnél már ez a "pap úr" megszóllító terminus is TÖBB MINT FURCSA ÉS "GYANÚS". Miért? Azért, mert mifelénk a katolikus papot--a görögkatolikust is(!)-- "tisztelendő úr"-nak vagy "főtisztelendő úrnak" szokás szólitani.Protestáns papunkat pedig "NAGYTISZTELETŰ ÚRNAK"! Ez a "pap úr" nekem olyan kommunistás-liberális-kivülről jövő terminus.
4.)Bevallom nálunk én még a hozzánk időközönként kedves vendégségbe' eljáró ADVENTISTA meg BAPTISTA "papot" is --őszinte tiszteletem jeleként--NAGYTISZTELETŰ ÚRNAK SZÓLITOM.S úgy veszem észre: jólesik nekik.Vagy tévednék?
5.) Mindazonáltal! Lehet hogy az Önök katolikus papja--a jelzett és elmondott esettől függetlenűl is, hmmmm!, hát nem túl jó pap.Én nem tudom.De megsúgom.A ROSSZ PAP IS FÖLSZENTELT EMBER, MÉG A HAZUG, A PARÁZNA ÉS RENDESZERKOLLABORÁNS BÉKEPAP IS--tetszik-nem tetszik valakiknek--"AZ".
6.) És mint ilyen--fölszentelt ember--bűneiben-vétkeiben-hibáiban-hibás vélekedéseiben is MÁS ELBIRÁLÁS ALÁ ESIK! Miért? Mert Ő egy SZENTSÉG(!!!) HORDOZÓJA, SZEMÉLYÉBEN: JÉZUS JELE(!)--az "ordo ecclesiensis'-é--még akkor is ha bűnös, hibás, vagy Isten bocsássa meg: hülyeséget beszél, mert valóban van ilyen is.
7.) A HÜLYESÉG 'ettől persze még hülyeség marad nyilván--EVILÁGI ÉRTELEMBEN persze--ámde mindez nem érinti a pap FÖLSZENTELTSÉGÉNEK LÉNYEGÉT."TE PAP VAGY MINDÖRÖKKÉ MELKIZEDEK RENDJE SZERINT"!--MONDJA A BIBLIA.
8.) AZ IGAZI KATOLIKUS "ezt a kérdést a fentiek szerint látja".A "nem igazi nem". Ez ilyen egyszerű.
Rendes Kis
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. december 15. 06:44 | Sorszám: 0
Tegnap a pap úr amiatt szidott minket, hogy keresők vagyunk.
Már elérjük és el is haladjuk a 20 évet, aztán a 30-at is, és még mindig csak keresünk.
Mondja nekünk a nagymamánk a frankót, de mi mégiscsak keresünk.
Drága pap úr, én a nagymamámtól megkaptam az igazi, szilárd hitet.
Csak a magafajta rossz papok bizonytalanítanak el.
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...