Téma: ateista maradok |
|
hulot |
|
Még mindig jobb, mint önmagammal társalogni a Gondolán. Igaz, öcskös?!
|
|
rintintin |
|
Ha én "AZT"(!) mondottam volna, AMI ÖN KI-ÉRT a szavaimból--aminthogy NEM AZT MONDOTTAM--akkó' még igaza is lehetne.DE! NEM "AZT" MONDOTTAM.Az ön koponyatérfogata és agyszerkezete NEM ALKALMAS AZ ÉN ZSENIALITÁSOM megértésére és befogadására....amint ahogyan azt sejtettem is előre, amikor erőszakoskodni kezdett: hogy fejtsem ki a nézeteimet--Isten létéről. ÉN MEGMONDTAM ELŐRE, HOGY kegyed "LEJJEBB" VAN--ÉS AKKOR MÉG EUFEMISZTIKUSAN FOGALMAZTAM. |
|
|
hulot |
|
Benéztem a spejzba, és kiderült, hogy kifogytam a hergelőből. El kell mennem a bótba.
|
|
|
hulot |
|
Nekem amúgy semmi bajom Istennel. Nekem a vallással van bajom. Túl emberi...
|
|
Rendes Kis |
|
Lehet bizonyítani ... Csak 1 ateista topikban nem illik ... ! |
|
hulot |
|
Szóval Istent nem kell bizonyítani? Miért? Mert Isten azt mondta?
Azistenit!!
|
|
Rendes Kis |
|
Erre tudnék válaszolni, de félek, mpd megint, mert itt Istent nem bizonyítani, hanem cáfolni kell ! |
|
hulot |
|
Tényleg! Mit csinált Isten, a Teremtés előtt? Malmozott?
|
|
|
|
hulot |
|
Ön be van rúgva--alighanem... Amikor nem létező macskákról fantáziálgat és képzeleg: ezt úgy hijják, hogy: delirium tremens.
|
|
|
Rendes Kis |
|
Te sem: ezek a pszichopaták élő Isten-ellenbizonyítékok ... ! |
|
mpd |
|
Te se vagy ontopic!!!!
|
|
Rendes Kis |
|
Gyerekek, hagyjátok abba 1más pocskondiázását, mert ateistenbizony bezárom ezt a kócerájt ! |
|
mpd |
|
Barátaim a pszichopátiában, talán ha a témánál maradnánk.... |
|
rintintin |
|
NEM KIABÁLOK HÜLYEÚR.HA "IDEGES" LENNÉK NEM PAZAROLNÁN ILYEN HATÖKRÖKRE 15 MP SEM. MERT ÖN OLYAN ÖKÖR, HOGY AZT SEM TUDJA MI AZ HOGY "IDEGES". NEM AZ, AMI ÉN--MEGNYUGTATOM OKÁDÉK ÚR. |
|
hümér |
|
Nem bosszantasz. Te vagy ideges, ha nem lennél az, akkor nem kiabálnál...
|
|
mpd |
|
Kivételesen nem magával vót bajom, hanem azzal a hullott emberforma félemberszerű képződménnyel. |
|
rintintin |
|
KÖSZÖNJE MEG MINDENKINEK, HOGY EGY ILYEN SÖPREDÉK, TAKONYBAN DAGONYÁZÓ EMBERMARADVÁNY, MINT ÖN, ABBAN A MEGTISZTELTETÉSBEN RÉSZESÜL, HOGY ÉN--KERESZTÉM-RINTINTIN------KEGYESKEDEM BOSSZANTANI! |
|
hümér |
|
Mi van, ráléptek a nem létező agyadra? |
|
rintintin |
|
NEM SÉRTEGETÜNK SENKIT! ÉN PEDIG NEM KIABÁLOK, ELLENBEN NAGYBÖTŰKKEL IROK, HOGY BOSSZANTSAM AZOKAT, AKIK BOSSZANTÁSRA ÉRDEMESEK.
|
|
hümér |
|
Félsz az egerektől, vagy, m'ér kiabálsz, te, az evolúcijóóó gyenge-elmésségű kihozatala!!
|
|