Téma: Méhes Galéria |
|
|
Gyöngy |
|
Nekem tetszik, de vannától nem csenném el .
|
|
negyven rabló |
|
Vanna kartácsnő is pont akkor nincs itt, amikor ilyen gáláns vagyok. |
|
negyven rabló |
|
Jójó, akkor nagyobbít, de ez nem változtat azon, hogy én nem látom kisebbnek a Blog rovat betűit a többinél!
Mondd már, hogy egy kicsit tetszik a csokor! |
|
Gyöngy |
|
Lenyomod a Ctrl-t és az egér kerekét tolod egy kicsit előre . |
|
negyven rabló |
|
Hm... más topiknál is megnéztem, ott is kisebbek a betűk válaszírás közben, úgyhogy ez sem megoldás Vigasztalhatatlan vagyok! Mosmileszjajistenem? |
|
negyven rabló |
|
Rókát használok és romjaimban heverek! Ha a fórumgazda is azt mondja, akkor már nincs mit tennem!
Hoppá! Most látom, hogy a válasz ablakban kisebbek a betűk! A "mehet" után már nem! Ez a megoldás? |
|
|
Rendes Kis |
|
Lehet, h Neked másféle böngésződ van, amelyikre nem hat a betűméret ? |
|
negyven rabló |
|
Ja, vanna olvtársnőnek is jár, mert ő vetette fel a témát!
Ez sajnos kisebb lett, de ez csak azt jelenti, hogy eredendő lustaságom miatt nem akarok bíbelődni az átméretezésekkel. A tisztelet ugyanakkora! |
|
negyven rabló |
|
Most akkor valami nagyon nagy baj lehet a szememmel (meg a szemüvegemmel)!
Ide-oda váltogattam a topikok között, még vonalzót (!) is tettem a betűkhöz és megesküszöm Kolompár Ricardo réztábla-gyűjteményének büntetőjogi következményeire, hogy nem láttam különbséget a betűméretek között! Ha tévedtem, akkor gyöngy kartácsnőtől komoly elnézéseket kérek és megígérem neki, hogy nem fogom nyújtogatni a nyelvem, csak ha nagyon muszáj, egyben küldök neki egy szép csokrot engesztelésül:
|
|
john batky |
|
(Akkor a topik címében miért nincs benne, hogy blog?) |
|
Rendes Kis |
|
Ez "blog", ezért itt a "kommentár"-ok apróbb betűsek ... |
|
|
Gyöngy |
|
Ne nyújtogasd a nyelved! Apróbb. Nekem is. Ugyanazzal a szemüveggel nézem, mint a többi topic-ot. |
|
|
vanna7 |
|
itt ténleg apróbbak a betűk, vagy nekem kell szemüveg után néznem??,!!! |
|
|
|
|
|
katáng |
|
Ki az alkotó? Ez elnyerte a tetszésem. |
|
Főmacskosz |
|
Ezek eladó képek? vagy árverés - licitálással? Esetleg én is felajánlhatok föstményt, hogy valami jó célra fordítható legyen az összeg ? Amúgy tetszenek |
|
|
|