Téma: Gyereksarok |
|
gajo |
|
Már többszörösen adósod vagyok. Talán jövőhét után. |
|
|
|
R.András |
|
Jut eszembe: egy sör, vhol, vmikor ? |
|
gajo |
|
A műanyag szemét. |
|
R.András |
|
... és építettem az alkatrészek és részegységek szelektív tárolására és szállítására egy LEGO gyártelepet: |
|
R.András |
|
A LEGO-kra, LEGO-zókra leselkedő legnagyobb veszély kétségkívül az apró alkatrészek elkal- lódása. Ezért nekiláttam, hogy elkészítsek egy, a gyárinál részletesebb, részegység-szintű alkatrész- jegyzéket: |
|
|
|
|
|
gajo |
|
20 centis marmagasságú nincsen? |
|
|
R.András |
|
Űrséta - nagy lépés az emberiségnek - space |
|
|
R.András |
|
Az én unokáim nem vihetik a -t a strandra ! |
|
gajo |
|
"Akár 1300 évig is megmaradnak az óceánban a Lego-kockák"
"Az elmúlt évtized során cornwalli önkéntesek
TÖBB EZERNYI LEGO-KOCKÁT ÉS MÁS MŰANYAG SZEMETET SZEDTEK ÖSSZE A SZOKÁSOS PARTTISZTÍTÁS SORÁN."
Egy műanyaggal elszennyezett csatorna Mumbai-banFORRÁS: RAFIQ MAQBOOL
Csak halkan merem kérdezni, a műanyag játékokon felnövő nemzedékek okosabbak, bölcsebbek, fogékonyabbak, műveltebbek...??? |
|
R.András |
|
LEGO Great Ball Contraption at Brickworld Detroit #shorts |
|
|
gajo |
|
Eddig eljutottan <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cQkRnygnYsc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
de innen semmilyen variációban nem müx.
MŰKÖDIK! Nem kell a két idézőjel! |
|
R.András |
|
Azt mondod neki, hogy "Megosztás". A felugró ablakból kiválasztod azt, hogy "Beágyazás". A megjelenő szövegből ("<iframe ... </iframe>") kinyered a src="https://www.youtube.com/embed/..." infót és az idézőjelek közötti részt ide beteszed [you]...[/you] zárójelek közé.
|
|
gajo |
|
Gyerekeskedem. Hogyan lehet képpel betenni, hogy el is induljon? |
|
R.András |
|
Austrias biggest indoor Construction Site! Best of MODELLBAUTAGE 2022! |
|
|
R.András |