Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
R.András |
|
Az oltakozási hajlandóság 80 %-os ... ... Ez jó hír a jövő évi választásokra nézve: meglesz a 4/5 ! |
|
glens |
|
Az oltakozás: hűségnyilatkozat. Jó lenne (4 millió feletti felnőtt oltott van), de nem hiszem, hogy így van. Egészséges életösztön inkább. |
|
tiszavirág |
|
2021.05.03.
27908. nõ 92 éves szívritmuszavar
106 új halott
|
|
glens |
|
Az átesettek és az oltottak halmaza nem diszjunkt, nem lehet pontosan tudni, hogy hányan kaptak oltást, akik átestek. A rokonságban tudok kettőről, aki mindkét halmazba beletartozik. |
|
glens |
|
A mai adatok: 1 219 új, regisztrált fertőzött, és újabb 106 halott. Az aktív fertőzöttek száma 228 002, 4 691 a gyógyultak száma. 4 872 (-159) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 572 (-15) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 4 073 149 (+8 945) fő kapott első oltást, ez a lakosság 41,69%-a. A második oltást 2 077 160 (+60 810) fő kapta meg (21,26%).
Amikor első oltás sebessége elérte a 50%-ot Izraelben, lecsökkent. (Az Egyesült Királyságban ez 45% fölött következett be.)
|
|
R.András |
|
Egykori gimnáziuma előtt kívánt sok sikert Orbán Viktor az érettségizőknek 2021. május 3. 09:36
Orbán Viktor miniszterelnök a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumban érettségizett, most korábbi iskolájánál köszöntötte az érettségizőket, és sok sikert kívánt nekik – közölte az M1 Híradója.
„Székesfehérvár. Hátam mögött a Teleki Blanka Gimnázium, ide jártam középiskolába, itt érettségiztem. Alapítása szerint egyébként lány gimnázium, lány iskola volt, a mi osztályunkban is harminchatan voltunk, hat fiú, harminc lány. Életem legszebb évei voltak ezek. Amikor elmegyek a gimnázium épülete mellett, mindig elérzékenyülök kicsit, mert hálával gondolok a tanáraimra, akik megpróbáltak belőlem embert faragni, mint az osztályfőnökünk, Rimmele Géza bácsi. Három tételünk is volt, talán egy József Attila, egy Petőfi és valamelyik orosz” – mondta a miniszterelnök.
„Tudom, hogy a mostani érettségi nehezebb, mert nem volt személyes felkészülési lehetőség. Tudom, hogy digitális oktatás volt, azt kívánom minden érettségizőnek, hogy minden tanulásra fordított óra, minden gondolat, minden tétel, amit megtanultak, eszükbe fog jutni és szép emlékként marad meg majd az érettségi. Sok sikert kívánok!” – tette hozzá. ... https://gondola.hu/hirek/272379-Egykori_gimnaziuma_elott_kivant_sok_sikert_Or ... |
|
|
R.András |
|
Az oltakozás: hűségnyilatkozat. |
|
|
pandala |
|
Az idióta, alapnélküli találgatásokat átengedem az idióta, alapok nélkül gondolkodókra. |
|
gajo |
|
Áááá... Tudsz ennél többet is. /Persze lehet, hogy ráhibáztál!/
|
|
pandala |
|
Összeesküvéselméletben hívők szerint a harmadik. A második pedig, az összeesküvéselméletben hívők szerint igaz. Valamint, mindenki, aki hisz' az összeesküvéselméletekben, az az elsőre tippel .... És, a negyedik lehetőség: marslakók jártak itt, egy hétig ..
|
|
gajo |
|
Szóval, három lehetőséget látok:
Kínaiak megzabáltak egy tobzoskát, vagy denevért, és az fertőzött volt...
Véletlenül elszabadult egy laboratóriumból...
Tudatosan hozták létre, és terjesztették el...
Ti merre hajlotok? |
|
|
pandala |
|
Lassan jobbak leszünk mint Katinka! ....
|
|
|
pandala |
|
Ott (Izrael) már elég jó a helyzet. A mai napi új regisztrált fertőzés : +61 |
|
gajo |
|
Már belengették az indiai mutánst /bocsánat, változatot/. Az lesz a negyedik hullám? |
|
gajo |
|
Ez a régi magyar közösségi társadalom! IGEN! |
|
gajo |
|
Ott inkább taposás ellen kéne oltani! |
|
gajo |
|
Na! 4 millió oltott, négy millió meg már csende4sen átesett. Már itt is a nyáj. Hurrá! Nyaralunk! |
|
gajo |
|
Aki nem regisztrál az mars a máglyára! |
|
gajo |
|
Végeredmény? Milyen végeredmény? Ennek még egy darabig nem lesz vége... |
|