Téma: Rendszergazdai |
|
|
gajo |
|
És ezért 38x kell "áthozni"? |
|
Rendes Kis |
|
Az ' az SQL-nek speciális karakter. Emiatt /jelekkel kell trükközni. Sajnos, a /-ekből néha túl sok van ... máskor meg túl kevés ... |
|
gajo |
|
Rendes Kis! Mi történt ezzel a kínai költőnővel? És hogy került a nevébe a /jel? |
|
Rendes Kis |
|
A Műegyetem bevezette az oktatók számára a "hely-kvótát", ami azt jelenti, hogy fejenként valahány m2-t megkapnak ingyen, afölött fizetni kell. A vegyészmérnöki oktatás helyigényes, a robbanás- és egyéb veszélyek miatt nem is lehet a hellyel spórolni, ezért át kell lépniük a kvótát ... |
|
zmb |
|
Lehet erről részleteket tudni? |
|
|
|
|
iszalag |
|
OLyan, mint a régi, szép időkben! Lehet, h azért, mert hajnal van? |
|
|
Rendes Kis |
|
Nem biztos, h a szerver a legdrágább eleme a dolognak: kell 1 szerverpark is, ahova bepakolják, meg izom-összeköttetés a külvilággal, meg nem is tudom még mi ...
... Persze lehet, h nem is volna drága, csak érteni kellene hozzá ... |
|
gajo |
|
Mennyi egy "izomszerver"? |
|
Rendes Kis |
|
Pl. Gondoláéknak, h engedjenek föl az izom-szerverükre ... Miért ? ... Mert "Ha akarsz egy jó fórumot, végy magadnak !" (Most újságolta apukám, h a Műegyetem Vegyészkaron az oktatóknak bérelniük kell a termet, ha oktatni akarnak ... ) |
|
gajo |
|
Miért, kinek, és mennyit kellene fizetni ? |
|
gajo |
|
Döglődik a +!
Most ez jött be:Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy befejeződött a rendszer karbantartása, így mostantól ismét elérhető a Tar.hu minden szolgáltatása. Megtisztelő türelmüket és megértésüket köszönjük! |
|
|
zmb |
|
Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, próbálkozz később!
És be akarok jutni végre a kékre! Csinálják már meg azt a fránya jelszóküldő funkciót és kapjak egy működő jelszót végre valahára! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Lehet, arra utaznak, h mosmár fizessünk ?? |
|
gajo |
|
Kb. minden harmadik kattintás:
[FreeWeb] Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, próbálkozz később! © Interware Internet Szolgáltató Rt. Minden jog fenntartva! | Impresszum | Médiaajánlat Fejlesztette: SWI Kommunikációs Kft. |
|
|
|
Login |
|
Hmmmmmmmm. A fenyőbe. |
|