Téma: Parlamenti szemetek: Takarodó ! |
|
pandala |
|
És ha bejutnak, akkor is egy csomó korlátozás vonatkozik rájuk. ( Nem olyanra gondolok, mint pl. hogy Kunhalmi Ágnes nem mehet be a férfi vécébe. Hacsak nem wc-t pucolni akar ott .. ;-D )
|
|
pandala |
|
Uhhh, ettől féltem. Gondold végig, több síkja is van .. ;-))
|
|
|
tiszavirág |
|
Igen. Én is hallottam. Ha valamelyik közintézménybe be akarnak menni képviselők kutakodni, előtte a felügyelő minisztériumtól kell engedélyt kérniük. Így indul a dolog. |
|
|
negyven rabló |
|
Be hát! A kérdés az, hogy a kétségtelen provokációt hogy kezelik az érintettek. Jelen esetekben úgy kezelték, ahogy kell. |
|
pandala |
|
(( Egyébként, tök röhej, teljesen rosszul tudják, hogy mit is jelent az, hogy egy képviselő "bejárhat" az állami intézményekbe .... Teljesen szabályozva van. Nem kicsit. nagyon! :-D Valamely tévéműsorban felolvasta valaki (a'szem Bayer) a szabályzat egy részét .. ))
|
|
tiszavirág |
|
Ne ilyen helyről hozd az információt ! Növeled a kattintás számukat. |
|
pandala |
|
Na ugye, a Televízió székházába is be lehet jutni, csak akarni kell!! ;-))
|
|
|
negyven rabló |
|
Igen. Röhögős szmájlit tettél ki. Lássuk be, igazad van, én is hasonlót vallok. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen alakok lehetnek és lesznek képviselők csak azért, mert a fogalmatlan (ez egy viszonylag új, de kifejező meghatározás) választók azért választják meg, mert magas és szép a mosolya, vagy azt mondja, hogy 65 fölött ingyenes lesz a közlekedés?! Hát a tetves qrva életbe! Nem ezen múlik! Egy biztos! Semmilyen szűrő után nem jutnék be a parlamentbe.
|
|
pandala |
|
https://magyaridok.hu/ahelyzet/joska-nem-hisz-a-konnyeknek-3778928/ Idézet: 2018. december 18. kedd 06:00 2018. 12. 18. 14:06 Jóska nem hisz a könnyeknek Bayer Zsolt
Rohan ki Szél Bernadett a tévéből, hisztérikusan üvöltözik, közben nyeli a könnyeit, éppen olyan, mint Kunhalmi Ágnes volt, amikor kifogástalan sminkben és hófehér szemekkel műköhécselt a könnygáztól, Rónai Egon meg részvétét fejezte ki, aztán Kunhalmi nekifut az ajtónak, nagyot koppan, azután elhallgat, Varju a földre kerül, Bangóné meg „k…rva erős képeket” gyárt a nemzetközi és hazai médiazászlóaljnak – harmadosztályú hakni a kultúrban, hozzá sörböfi, a kugligolyó félrepattan a kátyúban, forradalom…
|
|
|
pandala |
|
Magyartalanítás? Há' az meg micsoda? :-)
|
|
gajo |
|
Újabb példa az ország magyartalanítására |
|
|
pandala |
|
Sajnos, nem. Mint a mostani példák is bizonyítják!!
|
|
|
pandala |
|
A parlamenti képviselőséget (is) (komoly) diplomához kéne 'kötni'! .... Vagy legalább, IQ Test-hez! |
|
|
|
dejszen |
|
Én Választó Fenségem, sehová sem rak ixet! |
|
dejszen |
|
Nehéz kérdés! Egyikre sincs szükség! A megoldást viszont nem ismerem! |
|
R.András |
|
Szerintem semmi szükség ellenzékre. Valódi képviseleti demokrácia kell. Meg kell szüntetni a pártokat. Az indiánok mintájára kell megszervezni a közigazgatást: a családfők választják meg a törzsfőnököket, a törzsfőnökök választják meg a Nagytanács tagjait. |
|
mamácska |
|
Remélem,hogy a választók jövő tavasszal le fogják vonni a tanulságokat, és a megfelelő helyre fogják tenni az X-et!
Úgy gondolom,hogy szükség lenne valódi ellenzékre,de ezekre,akik most bent üldögélnek a Parlamentben komoly pénzekért, szerintem nincs szükség! Bízom benne, hogy meg fogják kapni méltó büntetésüket!!!
|
|