Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
mackó |
|
Böde 3. góljával: 8.
Nem haragszom meg a fiúkra, ha elrontják a tippemet... |
|
lorinc82 |
|
Józsi góljáról lemaradtam, de alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt... |
|
|
|
mackó |
|
Józsi szép szabadrúgásgólja! 4 ide! |
|
tutetem11 |
|
nem a 15 perc alatt hanem a bemelegites alatt nem talaltak kaput. dobbenetes vol latnihogy a tarcsik kezeltek le a kapuraloveseket a kapu mellett. szerencsere et a jo szokasukat az rlso felidoben is megtartottak. azegy szem lovesuk kivetelevel a 24 percben:-))) |
|
mackó |
|
Még csak félidő, de érdekes:
Várda SE 1 - 1 Lombard FC Pápa |
|
mackó |
|
Holman művészi módom hagyta ki a helyzetet... |
|
|
mackó |
|
A szpíker szerint nem volt 11-es. Szerintem az volt. |
|
|
mackó |
|
11-es és kiállítás. |
|
|
mackó |
|
Mekkora Besic-szóló! Kár, hogy csak kapufa. Egyébként elég rosszul játszunk. Pedig most kellene egy igazi önbizalom-növelő gólarány. |
|
mackó |
|
Épp most lőhettek volna ellenünk egy gólt. Szerencsére elég szerény technikával rendelkeznek... De ez a rózsaszínű mez mindent űberel... |
|
tutetem11 |
|
ropke 15 perc alatt sima 2-0 ide. kedvunkte valo felhozoneccs. nem akarom bantani a szekszardiakat mert lelkes kis amatorok de a bemelegitesnel latszott , ha kicsit odafigyelunk akkor kiutes a vege. sem a kaput sem egymast nem talaltak el illetve meg... kell meg eg- ket onbizalomnovelo gol es mehetunk haza.ja es egy szal poloban napozom :-))) |
|
|
|
mackó |
|
Remélem ez egy kicsit felhozza Danit. Ezer éve nem lőtt gólt, ez a találata sokat érhet a játékát tekintve... |
|
|
|
lorinc82 |
|
Nyáron felkészülési meccsen 4-1-re nyertünk a Szekszárd ellen.. |
|
mackó |
|
Én is nagyon remélem, hogy Daninak megszakad a góltalansági sorozata. Mármint a Diósgyőr ellen is... |
|
lorinc82 |
|
Érdekes, hogy Busai most felkapott lett, Cukic pedig kegyvesztett (ez utóbbit persze nem bánom).
Ami tény, hogy továbbra is kevés a védőnk. Mateos éppen sérült, van még Jovanovic, és ennyi.
Gerson jobban teljesített a védelem előtt a középpályások mögött egyfajta szűrőként, ha Mateos felépül, akkor remélem így majd.
Bödének pedig össze kéne kapnia magát, mert elég gyatrán teljesít mostanában.
Jó lenne, ha nem egy nyögvenyelős meccsen nyernénk, ja, és ha nem kapnánk végre gólt. |
|