Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Nagyon jól esne, ha ma sikerülne elkennünk a lilák száját....
Ma kocsmadrukker leszek, mivel sajnos nem sikerült belépőt szereznem. |
|
mackó |
|
Kabát eltiltását helybenhagyták, így kénytelen külső szemlélővé válni. |
|
mackó |
|
Remélem nem lesz igazad.
Off A múzeumba tudok vinni "anyagot", majd megbeszéljük... On |
|
tutetem11 |
|
Újpest - FTC Időpont: péntek 19:00 Helyszín: Budapest, Szusza Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi 2-1 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
lorinc82 |
|
Egyszer már én is lehetek merész....
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Pénteken a megmentett UTE vendégeként lépünk pályára:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Remélem Kabát nem kap kegyelmet az MLSZ-től. |
|
mackó |
|
Mi ez a pesszimizmus?! Na végre, egy nyugalmas győzelem! FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist 4-1 Jegemac X-X profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 11 Tutetem11 11 3. mackó 10 4. Jegemac 8 5. Kisricso 6 6. Profi 5 7. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Szerencsére most nem jött be a tippem, sima 4-0 lett.
Ha kicsit több okosabb játékosunk lenne, akkor ebből nagyon könnyen lehetett volna 6 vagy 7 is...
A lényeg, hogy a lilákat valahogyan meg kell verni pénteken!!! |
|
|
tutetem11 |
|
FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Egyelőre úgy néz ki, hogy elmeszelték, de fellebbezett. Jobb helyen fél év a büntetés... |
|
lorinc82 |
|
Ha Kabátot ezek után játszhat ellenünk, akkor...
Inkább nem is mondok semmit.. |
|
lorinc82 |
|
FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Nézzünk előre:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Kabát Péter "akciója" a bíró orra előtt 3 méterrel. Ez jobb helyeken egyből piros lap. Csak azon csodálkozok, hogy a leterített játékos nem kapott sárgát szimulálásért:
[IMG] |
|
mackó |
|
Nyáron kell két használható csatár. Egyszerűen gólképtelenek vagyunk. |
|
lorinc82 |
|
Ezennel én is lemondok róla. A játékoskeret egyszerűen alkalmatlan az elérni kívánt cél teljesítésére.
Most már csak az motivál, hogy a lilákat verjük meg a megyeri úton. |
|
mackó |
|
Azt hiszem, elérkezett az a pillanat, amikor lemondtam a dobogóról. |
|
jegemac |
|
Beleszaladnak a késbe... KTE-FTC 0-4 |
|
profi |
|
Kecskemét - Ferencváros Időpont: vasárnap 18:30 Helyszín: Kecskemét, Széktói Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 0-1 profi 1-2 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-3 mackó (A védelmünk még nem stabil, viszont a támadójátékunk javulni fog!) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
tutetem11 |
|
Kecskemét - Ferencváros Időpont: vasárnap 18:30 Helyszín: Kecskemét, Széktói Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi 1-2 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-3 mackó (A védelmünk még nem stabil, viszont a támadójátékunk javulni fog!) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Mindig fogadkozunk, bizakodunk s ellenfeleink acélos eredményeire alapozva joggal. Viszont elmondható, hogy a Kecskemét elleni pontvesztés esetén lemondhatunk a dobogóról. |
|
lorinc82 |
|
Most mindenképpen győzelmet várok!!!
A libakupa-meccs mindenesetre kipipálva, 4-0 a Pápa ellen..
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-3 mackó (A védelmünk még nem stabil, viszont a támadójátékunk javulni fog!) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|