Téma: Technikai |
|
|
mpd |
|
Magyar Testvéreim, android-kérdés! Jányom tabletén meghalt a robot, hanyattvágta magát és a hasából kilóg a piros felkiáltójel. A különböző startgomb+hangerőgomb variációk nemigen jöttek be, mit lehet egy ilyen sz..ral tenni? |
|
panda |
|
Látom, nem olvastad el a hozzászólásomat ... :-))
( Amúgy, a megadott linknek megfelelő felhasználói kk.-t nem találtam, csak egy hasonló készülékét... Abban még csak utalást sem találtam rá, hogy lehet hozzákötni klaviatúrát is, csak annyit amit leírtam... Egyébként, USB port megléte sem jelenti feltétlenül azt, hogy bármilyen USB-s készüléket tud kezelni egy ilyen készülék. Persze, lehet hogy a szövegben valahol utaltak keyboardra is, de azt nem találtam, lehet, ügyetlen vagyok...
És, naja, "számítógéppel" bármely buta tévét lehet okosítani, hisz' legalább egy VGA csatlakozó manapság már mindegyiken van ) |
|
Békáscity |
|
Igen, csakhogy abba "tempóba" én beleőrülök (beszédgyorsaságot tudok gépelni) |
|
orosz_hussalata |
|
Ez azért nem nagy újdonság. Simán lehet egy smarttv-re billentyűzetet meg egeret kötni, 3-4 USB port ezeken már van. Így írhatod be pl. a rajta futó böngészőbe az URL-t, vagy akár gondolázhatsz is rajta. Ezekben egy erősebb mobilkészüléknek megfelelő hw van.
De bármely még "buta" tv-t is okosíthatsz 10-20 ezerért egy egyszerű androidos kiegészítővel (böngésző, alkalmazások, video lejátszás, youtube, internet tv/rádió stb.) |
|
panda |
|
Ezek már "okos" tévék. Smart-TV De aszem, klaviatúrát mégsem lehet hozzájuk rakkkni. (Mert tkp. akkor már PC-vé válnának! ) Szerintem, a távirányítóval lehet megoldani pl. azt, hogy egy új Internetcímet pötyögsz be böngészéskor ... (Megjelenik hozzá egy "billentyűzet" a képernyőn...)
|
|
|
Rendes Kis |
|
A felszabadítóknak csúfolt elrabosítók ellen forrongó dalmárokról van itten nagyba szó ! |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Egy teli dobtáras pityu továbbra is jó ajánlólevél itten !
Khm... izé, ezt most jól olvastam, láttam, hallottam magától? |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nem, nem ! Egy teli dobtáras pityu továbbra is jó ajánlólevél itten ! |
|
Lajos bácsi |
|
Ja, most már jó... Azt hittem, valami világnézeti alapú diszkrimináció áldozata lettem...
|
|
Rendes Kis |
|
Szia, Lajos bácsi ! Egy kicsit belefejlesztettem a "Kedvencek"-be ... |
|
|
|
Lajos bácsi |
|
Csak a magamfajta régi megbízható mozgalmároknál van az, hogy az egyes fórumok megnyitásakor nem jelennek meg a témák? |
|
Békáscity |
|
Most leginkább a facebookon nyomulunk - nyakunkon a választás, sok a teendő |
|
tiszavirág |
|
Helló! Már hiányoltalak. Megvan még az Ötyétek? |
|
|
Békáscity |
|
Üdvözlök mindenkit e régi megszokott nevemen ! köszönet Rendes Kisnek ! |
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm ! A Thunderbird név valahonnan régről már ismerős !
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ez egy ingyenes próbaverziót akar nekem telepíteni ...
... Ez, gondolom azt jelenti, hogy egy idő után noszogatni kezd, hogy fejezzem be a próbát és fizessek ... ? |
|
|